Barnvagnar

När det är dax att köpa barnvagn är det bra att läsa olika barnvagnstester. Dessa tester görs av bla dagstidningar, råd och rön, vi föräldrar och föräldrar och barn. Det är inte alltid så att dyrast är bäst när det gäller barnvagnar.

När köper man barnvagnen?

En del vill vara helt säkra och väntar tills barnet är fött. Andra börjar titta på barnvagn så fort de har blivit gravida. När ni väljer att köpa barnvagn är upp till er. I många barnvagnsaffärer beställer man barnvagnen ca 2 månader innan barnet är fött, men man kan hämta barnvagnen efter födseln. Oftast får du lägga en handpenning på 500 kr. Dessa pengar får man tillbaka om det skulle hända något. (en del föräldrar tycker att detta är ett bra alternativ.) Men det är svårt att bestämma sig. Vilken modell passar bäst? Vilka hjul? Vilket styre? Vilket märke? Vilket tyg? Nytt eller begagnat? hur mycket får barnvagnen kosta?

Begagnad eller ny barnvagn?

Ska ni köpa en begagnad barnvagn så finns det många annonser om barnvagnar säljes.Kolla annonser i tidningar och på internet, ex blocket.se Kolla annonser i tidningarna och glöm inte annonsplatserna på Internet! Blocket.se har enormt många begagnade barnvagnar till salu. När du köper begagnat ska du kolla extra noga att chassits fjädring är ok, att inget är skevt, böjt eller snett samt att alla säkerhetsspärrar fungerar.
Ska man köpa en ny hederlig vagn som tex emmaljunga eller brio, då har kombimodellen flera fördelar. Kombimodellen är billigare än duon, lättare att ta av och på när babyn använder både liggdel och sittdel. Du kan ta med dig liggdelen (hård eller mjuklift heter det egentligen) om barnet sover utan att ta med barnvagnen. Ska du hem till någon som bor i lägenhet, och barnet sover i vagnen så är det smidigt att bara lyfta upp liggdelen.Fördelen med duobarnvagnen är att liggdelen är större.

Att tänka på när du tittar på olika vagnar

Vagnen ska vara bekväm att köra och skön för barnet att åka i. Kolla hur vagnen är att fälla ihop. Tänk på vilken vagn som passar till din bil. Draghandtagets höjd ska passa båda föräldrarna.
Prioritera vad som är viktigt för dig. Tex bra lastutrymme, liten vagn, en traditionell vagn som är bra att köra med i alla väder som när det snöar, utseendet på vagnen, färger, mode mm.


Baby Länkar


Klädstorleksguide
Barnskor
Barn - Babyartiklar
Barnvagnar

Barnvagns tillverkare
Barnvagnsmodeller

Emmaljunga Barnvagnar
Emmaljunga Kombibarnvagn
Emmaljunga Sulky barnvagn
Emmaljunga Tvillingbarnvagn
Ny Emmaljunga barnvagn, City Jet

Brio Barnvagnar
Brio kombi barnvagnar
Brio Duo barnvagn
Brio Sulkybarnvagn
Brio Syskon barnvagn

Modi barnvagn

Stokke barnvagn

Quinny barnvagn
Quinny Sulky barnvagn

Teutonia barnvagnar
Teutonia Kombi Barnvagnar
Teutonia Sulky Barnvagn
Teutonia Duobarnvagn
Teutonia Syskonbarnvagn

Knorr KombiBarnvagnar

100 populäraste flicknamnen
100 populäraste pojknamnen

Bilbarnstolar
Gravid i bilen
Babyskydd
Bakåtvänd bilbarnstol
Bältesstol/bälteskudde

Länkar


Skicka en kyss till någon du älskar
Ta semester - Åk iväg
Bra länkar
Åk iväg på en spa weekend och hitta er själva
Svenska länkar - Barnvagnar
Res till Rhodos

Baby-Barnkläder.se

  Baby och Barnkläder